Priser inkl. moms

Butiksinformation

Grundläggande hjälp

I vänsterkanten väljer du önskad kategori och eventuell underkategori. För att se mer information om varje produkt, klicka på Info.

Din kundvagn finns upp till höger och visar de produkter du valt att köpa. När du hittat de varor du vill ha och lagt dem i din kundvagn går du vidare genom klicka på Till kassan.

När du kommer till Kassan bör kontrollera att innehållet i kundvagnen stämmer. Här fyller du sedan i dina kunduppgifter och väljer hur du vill betala för din beställning. Betalningen går genom Klarna, som kan erbjuda följande metoder:

Direkt, faktura, kort, banköverföring, dynamisk delbetalning, betala i slutet av efterföljande månad och fast delbetalning.

När du granskat dina uppgifter klickar du på Slutför köp.

Du är nu klar med din beställning. En automatisk orderbekräftelse kommer att skickas ut via e-post.


Allmänt

Priserna på våra varor anges, som standard, i svenska kronor inklusive moms. Momsen är 25 %. För att se priser utan moms, klicka ur alternativet längst upp till höger i butiken.

Alla priser uppdateras frekvent på Billigadatorer.se. Produktbilderna på hemsidan garanterar inte att varans exakta utseende och beskaffenhet återges. Vi reserverar oss för eventuella fel i produktbeskrivningen/bild och förbehåller oss rätten att ändra produktbeskrivning och priser utan föregående avisering. Tekniska specifikationer som anges är minimumvärden.

Vi erbjuder kostnadsfri frakt om ordervärdet är minst 3000kr och sändningen har en totalvikt under 25kg. Om din sändning väger mer än 25kg kontaktar vi dig efter ordern lagts.


Om uppgraderingar

Uppgraderingar till datorer, såsom RAM och nätverkskort, finns som tillval under respektive meny till vänster. För övriga hård- eller mjukvaruuppgraderingar kontakta oss innan ordern läggs. Datorer med Windows 7 och Windows 8 är valbara för uppgradering till Windows 10, mot en extra kostnad. Ange i kommentarsfältet om du vill nyttja detta.


Behandling av personuppgifter

När du handlar på billigadatorer.se uppger du information som namn, adress, e-postadress och telefonnummer, och i samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi behandlar dina personuppgifter med högsta försiktighet och garanterar, i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL 1998:204), att dina kunduppgifter endast används av Billigadatorer.se.

Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta då vår kundservice.

Nyheter

2009-08-02

Fler produkter

Är du intresserad av partier eller en produkt vi inte har i webbutiken? Kontakta oss!
Erbjudanden
Senast inlagda produkter
HP EliteDesk 800 G2 Mini (i3, SSD)
HP EliteDesk 800 G2 Mini (i3, SSD)
3.900 kr
HP EliteDesk 800 G1 (i3, Win8, USDT)
HP EliteDesk 800 G1 (i3, Win8, USDT)
2.950 kr
HP ProDesk 400 G1
HP ProDesk 400 G1
2.380 kr

 

 

BLOPPIS