Priser inkl. moms

Leverans, betalning, retur och garanti

Vi strävar efter att göra snabba och säkra försändelser till dig som kund. Ordrar behandlas normalt samma dag de når vårat system, alternativt nästkommande arbetsdag. Beställningen är hos dig inom 1-6 dagar. Ring oss gärna om det är något som är oklart i samband med din order.

Vid ett retur eller garantiärende ska alltid Billigadatorer.se kontaktas innan varan returneras.

Huvuddelen av våra varor skickar vi mot kortbetalning eller faktura. Är det materiel som är ömtåligt eller extremt skrymmande ser vi helst att ni besöker oss för avhämtning, alternativt avtalar med oss för en leverans.

Vid retur och ej uthämtade paket utgår en administrationsavgift på 10% av den totala ordersumman, minimidebitering 495 kr exkl. moms.

Billigadatorer.se har möjlighet att leverara i hela Sverige, dock kan tunga och utympliga ordrar kosta mycket att skicka. I dessa fall kan vi köra ut varor inom Örebro län samt även södra Dalarna (Ludvika, Borlänge och Falun) när vi har vägarna förbi.

Vi erbjuder kostnadsfri frakt om ordervärdet är minst 3000kr och sändningen har en totalvikt under 25kg. Om din sändning väger mer än 25kg kontaktar vi dig efter ordern lagts.

Beställaren måste vara minst 18 år. Beställare under 18 år måste ha målsmans tillstånd innan köpet kan genomföras. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Billigadatorer.se lider ekonomisk skada polisanmäles.

Billigadatorer.se förbehåller sig för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga i Billigadatorer.ses sortiment förekommande produkter och tjänster. All bildinformation skall ses som illustrationer, och kan ej heller garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet.

All utrustning levereras normalt utan manual och mjukvarumedium.


Vi erbjuder olika betalningssätt

Betalning går genom Klarna, som erbjuder följande betalningsmetoder:

  • Klarna Direkt
  • Faktura 14 dagar (0 kr i avgift)
  • Kort
  • Banköverföring
  • Delbetala i din egen takt
  • Betala i slutet av efterföljande månad
  • Fast delbetalning

Ångerrätt
14 dagars ångerrätt gäller i enighet med distans- och hemförsäljningslagen.

Ångerrätten gäller enligt nämnda lag endast om varan kan återlämnas i väsentligen oförändrat skick. Vill konsument utnyttja sin ångerrätt skall denna kontakta Billigadatorer.se. Returfrakten skall ske med företagspaket samt bekostas normalt av konsumenten.

Ångrat köp kan i vissa fall medges även om kriterierna inte uppfylls. I dessa fall står köparen för samtliga fraktkostnader. Återbetalning motsvarar normalt 50-80 % av produktens värde. Återbetalning av ångrade köp skall vara utfört inom 30 dagar från den dag då vi mottagit produkten.

Observera att ångerrätten ej gäller för företag.

Anmäl inom 14 dagar

Som kund har du då rätt att ångra köp inom 14 dagar från dagen du tagit emot varan eller hämtat den på Posten eller av Posten aviserat utlämningsställe. För att underlätta hanteringen ska du kontakta oss innan du skickar varan i retur till oss. Då vägleder vi dig i skicka varan till rätt plats och så att du får en säker återbetalning.


Returnera varan
Tänk på att produkt ska returneras i oförändrat skick. Vi vill att den förpackas i originalemballage med tillhörande inneremballage och med eventuella tillbehör. Kvitto eller faktura ska också medsändas. Även varor som följer på köpet ska självklart också returneras. Mindre varor levereras ofta med ytteremballage som skyddar original/produktförpackning. Vid eventuell retur bör då detta ytteremballage eller likvärdigt emballage användas.

Du ansvarar för returförsändelse
När du returnerar produkten via Posten sänder du som företagspaket och står själv för returkostnaden. Spar inlämningskvitto – tänk på att du ansvarar för returförsändelse.

Retur & inlämningsavgift
Vill du utnyttja ångerrätten och lämna in en dator som du köpt på Billigadatorer.se betalar du en återställningsavgift om 475 kronor.

Undantag görs om en begagnad dator har utrustats med "Ny" extra utrustning ex.vis. hårddisk. I dessa fall utgår en extra avgift vid ångrat köp på 200 kr.


Garanti

3 månaders funktionsgaranti

Våra garantiåtaganden har vuxit fram ur våra kunders önskemål om en trygghet vid köp av en begagand dator. Vi ser till den hårdvara som rimligt bör hålla under en längre tid efter köpet. Funktionsgarantin garanterar att hårdvaran ska fungera som avsett, under hela garantitiden.

Omständigheter där garantin ej gäller:

Omfattar ej enstaka pixelfel eller olyckor.

Omfattar ej missljud/haverier som orsakats av virus eller oaktsam användning.

RAM-minnen: Gäller ej om minnen byts eller flyttas.

Garanti omfattar ej handhavandefel så som kabelbrott och skador som uppkommer efter leverans.

Vid ett garantiärende ska alltid Billigadatorer.se kontaktas innan varan returneras.

Ersättning av felande produkt:
I första hand eftersträvar vi att reparera en felande produkt, men om vi bedömer att detta är ej rimligt eller ej möjligt så skickas ersättande produkt ut. Detta sker dock först efter att vi mottagit den felande produkten och gjort våran egen felbedömning.

Om en reparation uppskattas ta en längre tid så kan vi erbjuda ersättningsprodukt under reparationstiden, detta är något som bedöms från fall till fall. Kan även appliceras på serviceärenden.

.

Nyheter

2009-08-02

Fler produkter

Är du intresserad av partier eller en produkt vi inte har i webbutiken? Kontakta oss!
Erbjudanden
Senast inlagda produkter
HP EliteDesk 800 G2 Mini (i3, SSD)
HP EliteDesk 800 G2 Mini (i3, SSD)
3.900 kr
HP EliteDesk 800 G1 (i3, Win8, USDT)
HP EliteDesk 800 G1 (i3, Win8, USDT)
2.950 kr
HP ProDesk 400 G1
HP ProDesk 400 G1
2.380 kr

 

 

BLOPPIS