Priser inkl. moms

Butiksinformation

Allmänt

Priserna på våra varor anges, som standard, i svenska kronor inklusive moms. Momsen är 25 %. För att se priser utan moms, klicka ur alternativet längst upp till höger i butiken.

Se vidare information under Köpvillkor.


Om uppgraderingar

Uppgraderingar till datorer, såsom RAM och nätverkskort, finns som tillval under respektive meny till vänster. För övriga hård- eller mjukvaruuppgraderingar kontakta oss innan ordern läggs. Vi återkommer då med ett prisförslag.

Datorer med licens för Windows 7 är valbara för uppgradering till Windows 10, mot en extra kostnad.


Vad är det som säljs på billigadatorer.se?

Det mesta vi säljer är begagnade och rekonditionerade datorer och kringutrustning. Det förekommer också produkter som är nya, oanvända eller endast har en bruten förpackning.

Normalt slitage förekommer. Det är något som köpare av begagnade datorer helt enkelt får räkna med. Använd gärna kommentarsfältet om du har specifika önskemål gällande skick.

Varför köpa företagsdator?

Till skillnad från vanliga konsumentdatorer är företagsdatorer byggda för att hålla längre och enklare kunna uppgraderas efter behov.

En ny företagsdator, oavsett modell, får du vanligtvis inte under 10 000 kr och kan kosta upp mot 50 000 kr. Några av anledningarna till dessa priser är mer påkostade komponenter, materialval, högre kvalité på kretskortsdesign och lödningar. De är även byggda på ett sådant sätt att de är lättare att arbeta i.

En annan fördel med bärbara företagsdatorer är att de ofta har möjlighet att dockas i en dockningsstation för en mer stationär lösning.


Behöver du en dator men är osäker på vilken du bör välja?

Berätta för oss vad du ska använda datorn till så guidar vi dig till rätt val.

Söker du en viss produkt eller viss utrustning som du inte hittar i webbutiken?

Även i detta fall kan du kontakta oss med en förfrågan. Vi har mycket i lager som inte finns i webbutiken. Vi kan även snabbt ta hem nya produkter från våra leverantörer.

> Kontaktuppgifter hittar du här

Erbjudanden
Windows 10
Uppgradera från Windows 7
545 kr
...
Topplistan
Dell Precision T3610 (3.0GHz/16GB/500GB)
4.900 kr 4.120 kr
Startpaket (22")
245 kr
Serviceärende (standard)
480 kr

 

 

BLOPPIS